Jojobaolie
fugtighedsgivende og nærende naturkosmetik

Køb Jojobaolie her
Bedste priser på jojoba olier

Hvor køber jeg jojoba olie?

Prissammenligning af 100% rene jojobaolier

Herunder finder du en liste over forhandlere der sælger helt rene og naturlige jojobaolier til kosmetisk anvendelse. Dette er jojobaolien, som den var tiltænkt. Her er ingen kedelig kemi indblandet, men kun den ægte vare.

Hvis du er til den rene vare – ren økologi og kun ønsker at smørre dig ind i de gyldne dråber som det var tiltænkt fra naturens side af, så er det de her produkter du søger. Alle er helt rene jojobaolier til hudpleje og hårpleje.

ProducentNavnIndholdPrisBestil
Elementals OrganicsJojobaolie14 ml79,00
Bestil Jojobaolie
UrtegaardenJojobaolie Ø100 ml99,00
Bestil Jojobaolie
Natur DragerietJojobaolie100 ml100,00
Bestil Jojobaolie
ChleopatraØkologisk Jojoba Olie (koldpresset)100 ml111,95
Bestil Jojobaolie
PrimaveraØkologisk Jojoba Olie100 ml159,00
Bestil Jojobaolie
UrtegaardenJojobaolie Ø500 ml356,00
Bestil Jojobaolie
Philip Martin'sJojoba Pure Oil250 ml527,00
Bestil Jojobaolie
Find andre produkter, der indeholder Jojobaolie

Information om Jojoba

Jojobaolie er en super rig vegetabilsk olie
Der bringer fantastiske kviliteter til hud og hår

Jojoba til huden

Jojobaolien fra jojoba planten giver din hud en god balancerende fugtighed, hvad end du i forvejen har en meget tør hud, eller hvis du lider af meget fedtet hud. Ved tør hud, fugtes huden med oliens gode vitaminer og styrkende egenskaber og ved fedtet hud, sørger den for, at din hud stopper med at overproducere sebum – hudens egen, naturlige fedt-produktion.

Jojoba til håret

Jojoba er den eneste olie, hvis molekylære struktur ligner sebum (den olie, hovedbunden naturligt producerer), og du finder derfor ikke et mere egnet produkt til at give håret styrke, kraft og glans. Olien kan være med til at forstærke håret og har en lav pH-værdi, så den ikke påvirker hovedbundens naturlige balance.

Find supergode jojobaolier nu...

 

Jojobaolie, også kendt som “Gold Desert” er en lugtfri gylden flydende voks, som er produceret af frøene fra jojoba planten. Simmondsia chinensis er den videnskabelige (det botaniske navn) betegnelse for jojoba planten, som er en ørken busk, der findes i de tørre områder i Arizona, Mexico og Californien.

Der findes mange anvendelsesmuligheder når det gælder Jojobaolie. Man kan få glæde af olien i sin enkle basis form, men også i kombination med andre æteriske olier (essentielle olier), for at give olien flere egenskaber. Olien er god til hele kroppen og passer alle hud og hår typer.

Den kan anvendes som hudpleje, hårpleje, massageolie og som bærende basisolie for andre olier. Derfor finder du også jojobaolie i mange andre kosmetik produkter, hvor den bliver anvendt som det blødgørende og fugtigvende element. Dens alsidighed har nemlig gjort den til en uundværlig del af hårpleje industrien, og også i vid udstrækning anvendes i kosmetik og hudpleje industrien på grund af sin fantastiske egenskaber i at balancere hud og hår og ved altid at holde det hydreret.

Jojobaolie er meget lig sebum – den naturlige olie mennesker udskiller fra deres hud og hårbund. Jojobaolie kan anvendes som en sebum substitution for personer med nedsat talgproduktion. Den kan også bruges til at fjerne overskydende talg og opbygge fra håret. Olien er antibakterielle, anti-inflammatorisk, ikke-toksisk og ikke-tilstoppende, hvilket gør den yderst gavnlig for hår, ansigt og hele kroppen.

Bliv klogere på Jojobaolie

Jojobaoliens mange formidable egenskaber

Find mere information om Jojobaolie

Her har du et par fakta om jojobaolie?

98%%
Enkeltumættet fedt
2%%
Mættet fedt
1970
Olien blev opdaget
1980
Olien blev kommercielt dyrket

JOJOBAOLIE passer til alle hud- og hår-typer
og er også god som massageolie

En moderne olie
med unikke egenskaber

Jojobaoliens fantastiske egenskaber

 

Klar til at forkæle kroppen med jojobaolie?

Find Danmarks bedste Jojobaolier her

Kendte personer som anvender jojoba olie til hudpleje og hårpleje

Jojobaoliens historie

Jojobaolie er en naturlig planteolie, som udvindes ved at presse jojoba frø (nødder) fra jojoba træet Simmondsia chinensis, og denne olie (eller rettere den flydende voks) anvendes hovedsagelig i kosmetik uden raffinering enten blandet med andre stoffer eller bare som – ren jojobaolie. Dens anvendelse er spredt over hele verden som en erstatning for kaskelothval olie kaldet spermacet.

Jojoba planter findes i naturen som buske og kan dyrkes som træer, hvilket er tilfældet i blandt andet Palæstina. Jojoba vokser naturligt i Sonoraørkenen i nordamerika. Jojoba strækker sig også mellem Mexico og Arizona i USA. Op til sin opdagelse i 1970 og dens dyrkning i 1980, har dens nødder (frø) været brugt af indianerne ved isolation af sin olie til mad og medicinske anvendelser.

Dens reelle kommercielle brug startede i USA i begyndelsen af ​​1980 som en erstatning for kaskelot-olie, hvis udnyttelse blev forbudt ved de industrielle lande som et mål for miljømæssig beskyttelse for kaskelothvalen, hvis eksistens i verdenshavene var ved at blive elimineret.

Hvalens olie – Spermaceti – blev brugt i den kosmetiske industri og til forbedring af bil olier som et olie tilsætningsstof i tillæg til forskellige andre industrielle anvendelser.

Amerikanske investorer begyndte i begyndelsen af ​​1980 plantning af jojoba under kunstvanding i Arizonas og Californiens ørken for at opnå kommercielle mængder af jojoba frø. Men udbyttet var lille, fordi 50% af hvad der er blevet plantet fra frø gav – som ville forventes – uproduktive mandlige planter. Der er også den lange periode på seks år, indtil der er en økonomisk produktion fra kvindelige jojoba planter. Derudover omkostningerne ved indsamling af jojoba frø var høj, hvilket gjorde at prisen på jojobaolie blev høj og dermed var de disponible mængder for verdensmarkedet små.

Ud over de vilde buske af jojobaolie i USA og Mexico, producerede de amerikanske iværksættere, der lykkedes med at oprette store jojoba plantager under vanding i USA, 1100-1900 tons af jojobaolie i 2003. Ved at sprede deres indflydelse og fremme jojoba, blev en intensiv form for dyrkning taget til Israel (som producerer 300 til 600 tons). Mexico, Argentina, og også Peru og Paraguay samt andre latinamerikanske lande, producerer 200-800 tons. Australien er som de sidste også begyndt at plante jojoba i sine tørre områder under vanding, især i 2002, på en stor skala producerede de 9-12 tons i 2003.

Egypten overvejer også at udvide deres eksperimentelle områder af jojoba under kunstvanding i Toshka ørkenområdet Sinai, selvom Sudan var det første arabiske land til at indføre plantning af jojoba, hvilket var i slutningen af ​​1970’erne.

Jojoba Anvendelse

Jojobaolie til hårpleje
Jojobaolie til hudpleje
Jojobaolie til kropspleje
Jojoba Detaljer
Jojobaolie til hårpleje

Jojobaolie beroliger hovedbunden og kan anvendes til behandling af problemer med tør hovedbund og skæl.

Olien kan anvendes som en balsam. Jojoba hjælper med at tilføje glans, elasticitet og blødhed til håret.

Du kan nemt tilføje et par dråber Jojobaolie til dine andre hårpleje-produkter, for at give den en ekstra blødgørende og fugtgivende effekt.

Jojobaolie kan få tyndt hår til at virke mere fyldigt. Du kan dog ikke forvente, at få et tykt hår.

Du kan blande jojobaolie med æteriske olier og massere blandingen ind i hovedbunden for at stimulere blodtilførslen til hovedbunden og på den måde fremme hårvækst.

Jojoba virker blødgørende og det udfylder revner der er på overfladen af håret, hvilket vil sige, at det hjælper med at reparere hår der er beskadiget af varme og for meget styling.

Jojobaolie til hudpleje

Jojoba virker antibakteriel. Indianere har igennem århudrede anvendt jojoba-olie til at behandle mindre infektioner på huden.

Olien har anti-inflammatoriske egenskaber, som kan hjælpe med at mindske mindre hævelser og rødme fra mindre hudskader.

De anti-inflammatoriske egenskaber kan også afhjælpe eventuelle akne-problemer.

Afhjælper ekstremt fedtet hud, ved at tilføje huden med den mængde fugtighed som er nødvendig. Over tid, vil huden derfor stoppe med at producere så meget sebum, som er hudens naturlige fedtproduktion.

Naturlig fugtighedscreme. Netop fordi Jojoba minder så meget om hudens egen olie, fungerer den ekstra godt som en fugtighedscreme til hele kroppen.

Jojobaolie til kropspleje

Jojoba kan med fordel anvendes til at fjerne makeup. Rens huden med olien og tør efter med en klud.

Jojobaolie er også en god massageolie, som kan anvendes til at massere ømme muskler.

Jojoba Detaljer

Botanisk NavnSimmondsia chinensis
Engelsk Navn: Jojoba oil

Holdbarhed: Minimum 12 mdr. og ofte et sted imellem 2 – 3 år.
Opbevaring: Køligt, tørt, væk fra direkte sollys og gerne helt mørkt

Farve: Gul til Bleg-gul
Duft: Næsten duftfri

Vitaminer: Jojobaolie indeholder A-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, E-vitamin og er endvidere utrolig rig på tetradecansyre plante voks – en mættet fedtsyre, der efterligner hudens egen collage.

Fedtsyrer:

Palmitinsyre – 6,50%
Margarinsyre syre – 0,03%
Stearinsyre – 2,50%
Arachinsyre – 0,40%
Behensyre – 0,20%
Lignocerinsyre – 0,06%

Specifikationer:

Frie fedtsyrer – 0,3%
Peroxidtal – 0,00
Ikke-Saponifiables – 0,5%
Forsæbning Value – 192
Jod værdi – 86.37
Massefylde – 0,913
pH – 4,09

Danmarks bedste jojobaolie
Finder du lige her

Fantastisk jojobaolie

CHLEOPATRA OILS

Køb Danmarks bedste jojobaolie

CHLEOPATRA har den fineste olie til dig, din hud og dit hår

På udkig efter andre mærker?

Find andre jojoba-produkter

Hvad med produkter, der indeholder jojoba?

Find andre produkter der indeholder jojobaolier

Her finder du andre kosmetik produkter, der alle har det tilfælles, at de indeholder jojobaolie. Du skal dog være opmærksom på, at disse produkter ikke nødvendigvis er frie for parabener, parfumer og andre kemiske stoffer.

Vi gør endnu engang opmærksom, at produkter herunder udelukkende har jojobaolie som en ingrediens i deres formular af indhold. Hvad producenterne ellers ligger i, står for din egen regning, at finde ud af. Produkterna kan sagtens være gode af den grund, men hvis du søger den rene vare, så skal du altså rulle lidt tilbage.

ProducentNavnIndholdPrisBestil
John Masters OrganicsJohn Masters Jojoba & Ginseng Exfol. Cleanser118 ml296,00
Bestil Jojobaolie
ZenzTherapyZenz Therapy Jojoba Shampoo250 ml159,00
Bestil Jojobaolie
ZenzTherapyZenz Therapy Beyond Earth Jojoba Claywax75 ml149,00
Bestil Jojobaolie

Se hvad wikipedia har at sige om jojobaolie

De seneste Jojoba nyheder (Jojoba blog)

Hos jojobaolie.dk elsker vi naturligvis olien jojoba.

Netop derfor vil vi gøre alt for at informere dig om de mange anvendelsesmuligheder denne unikke olie bringer med sine fantastiske egenskaber, samt de mange gode vitaminer og mineraler.

Men vi stopper ikke der – vi vil nemlig helt ud i krogene og finde alt det spændende jojobaolien bringer dets forbrugere. Hvad kan du bruge jojoba til, hvem anvender olien – og til hvad anvender de den til? For slet ikke at tale om de mange forskellige kosmetik-producenter, der anvender jojoba som ingrediens i deres mange forskellige kosmetik produkter. Vi vil rundt om det hele, men vi starter lige her.

Herunder finder du de seneste artikler i vores blog om jojoba:

Hvor køber jeg jojoba-olie?

Hjælp mig med at finde den billigste, bedste, smarteste, mest effektive jojobaolie… Hvor køber jeg jojoba-olie? Det er noget vi ofte hører…

5 fakta om jojobaolie

En supergod naturolie, der er mere kendt end du tror Jojobaolie indeholder vigtige B-vitaminer, E-vitamin og mineraler, såsom zink, kobber og chrom.…