Jojobaolie – En supergod naturolie, der er mere kendt end du tror

Jojobaolie indeholder vigtige B-vitaminer, E-vitamin og mineraler, såsom zink, kobber og chrom. Olien er kendt som værende anti-bakteriel og med anti-inflammatoriske egenskaber.

Begge disse egenskaber er nødvendige for at fremme hudens sundhed.

5 fakta om jojobaolie

  1. Jojobaolie efterligner din huds naturlige sebum (den olie din egen hud producerer for at beskytte huden). Det betyder, at den kan hjælpe din hud i balance – selv hvis du lider af fedtet hud på dit ansigt. Den hjælper også din hud til ikke at være så tør. Den afbalancerer så at sige din huds fugtighed og er endvidere meget nyttigt i bekæmpelse af hudorme.
  2. Olien har et naturligt forekommende af vitamin E. Faktisk har de tre former for E-vitamin, nemlig: Alpha, Delta og Gamma tocopheroler. E-vitamin er super-healing til din hud!
  3. Jojobaolie er en utrolig stabil olie, der praktisk talt ikke bliver harsk. Den kan derfor tåle at stå urørt på hylden langt længere end de fleste andre naturlige vegetabilske olier.
  4. Jojobaolie er både anti-bakteriel og anti-svampe-virkende.
  5. Jojoba indeholder vitamin E og B. Den har også mineralerne silicium, chrom, kobber og zink. Den har en meget høj procentdel af iod, næsten 81,7%. Koncentrationen af ​​jod giver jojobaolie en stor evne til at helbrede (mindre sår og inflammationer i huden.

Med alle disse fantastiske fordele, er det nemt at se, hvorfor vi der er så mange der elsker Jojoba og hvorfor den almindeligvis bruges i et hav af forskellige kosmetik produkter. De bedste egenskaber får du dog kun ved at benytte dig af helt rene jojobaolier, der herken indeholder parabener, konserveringsmidler eller andre former for kemiske stoffer.

De anti-bakterielle egenskaber jojobaolie besidder, er meget effektive til forebyggelse af væksten af ​​bakterier og mikroorganismer i huden. Jojobaolie er en yderst velegnet ingrediens til at holde huden blød og glat. Anti-oxidant egenskaber fra denne olie forhindre frie radikaler, der er med til at opretholde en sund og naturligt udseende hud.

Prøv en jojobaolie på huden i morgen…

Bestil i dag og modtag i morgen. Ren jojobaolie fra Chleopatra olier. Levering sker typisk efter en dag.

Få Gratis E-bog & E-mail Kursus om olie

Download Mini Olie Guiden gratis i dag og find den olie, der bedst matcher din hud. Du får også et gratis e-mail kursus fra CHLEOPATRA.