Hjælp mig med at finde den bedste og mest effektive jojobaolie…

Hvor køber jeg jojoba-olie?

Det er noget vi ofte hører – og sandheden er, at vi sagtens kan hjælpe dig med at finde både de billigste, de bedste og mest effektive olier, men du må også selv gøre lidt af arbejdet.

De billigste olier er ikke nødvendigvis de bedste og vi anbefaler altid de bedste.

 

Den bedste jojobaolie til dig

Du må selv hjælpe med at finde den bedste olie, for den olie, som din nabo synes bedst om, er ikke nødvendigvis den du synes bedst om og vice versa.

Når du skal finde den olie, der passer dig bedst er du simpelthen nødt til at prøve dig frem. På samme måde, som din hud bedre kan lide nogle olier frem for andre, så kan der også være forskel på jojobaolien fra producent til producent.

Og det er her du selv kommer ind i billedet.

Til hudpleje og hårpleje er en koldpresset jojobaolie bedst, da den besidder alle de gode egenskaber olien bør have for at bringe det bedste frem i din hud og dit hår.

Så hvilken olie, der er bedst til prisen kan du hurtigt søge dig frem til på internettet.

 

Se dig for

Du skal dog være opmærksom på, at der nemt kan være forskel i kvalitet.

Jojobaolie er en ganske populær olie og kommer i mange variationer. Med det mener vi, at det trods alt er en olie, der ofte anvendes af de kommercielle skønhedsproducenter. Derfor vil olien ofte fremgå i en blanding.

Hvis du skal have mest ud af din naturlige jojobaolie, så bør du gå efter en olie, der er helt ren og ikke er blandet sammen med alle mulige andre ting.

Gå efter en 100% ren jojobaolie, der samtidig er koldpresset, uraffineret og økologisk. Så er du næsten sikret en god og effektiv olie.

Når din jojobaolie er koldpresset, så betyder det, at den ikke har været over et bestemt antal grader (typisk under 40) ved selve ekstraktionen. Ved at holde denne temperatur så lav som muligt, bevares de fleste af oliens gode egenskaber (vitaminer, mineraler m.m.).

Når olien samtidig er uraffineret, betyder det, at olien ikke er blevet efterbehandlet. Mange olier – især spiseolier – efterbehandles for at fjerne eventuelle naturlige bakterier, aroma, farve eller urenheder. Denne process består ofte af høje temperaturer og anvendelsen af kemiske indgredienser, der utvivlsomt forringer olien (når den skal anvendes til huden og håret).

Vi anbefaler jojobaolie fra chleoaptra

Jojobaolie fra CHLEOPATRA
100% ren, økologisk, uraffineret og koldpresset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Gratis E-bog & E-mail Kursus om olie

Download Mini Olie Guiden gratis i dag og find den olie, der bedst matcher din hud. Du får også et gratis e-mail kursus fra CHLEOPATRA.